Termeni și condiții

Utilizarea site-ului www.gardenbio.ro implică acceptarea termenilor şi condiţiilor menţionate în secţiunile site-ului.


Accesul la site-ul www.gardenbio.ro

www.gardenbio.ro  garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descarcă/modifica/reproduce/ copia parţial sau integral site-ul www.gardenbio.ro sau de a exploata acest site în orice alt mod, în scopuri comerciale sau contrare intereselor www.gardenbio.ro  fără acordul scris al acesteia.


Drepturi de autor

Întregul conţinut al site-ului www.gardenbio.ro incluzând design-ul site-ului, textele, imaginile, grafica sau orice alte date este proprietatea www.gardenbio.ro şi este protejat conform Legii privind drepturile de autor şi drepturile conexe.

Puteti raporta eventuala încălcare a dreptului de autor sesizată pe site la următoarea adresă de email: contact@gardenbio.ro


Politica de preţuri

Preturile sunt exprimate în Lei, sunt stabilite pentru fiecare produs în parte şi includ TVA.
Preturile nu includ cheltuielile de livrare, înafara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru.


Litigii

www.gardenbio.ro nu garantează că pagina va funcţiona neîntrerupt sau fără erori sau că defectele din pagină vor fi corectate. Conţinutul site-ului are caracter pur informativ, nici una din informaţiile ori datele prezentate nu creează obligaţii în sarcina proprietarului. Orice conflict apărut între www.gardenbio.ro şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti.


Protecţia datelor

www.gardenbio.ro se angajează să respecte cu stricteţe confidenţialitatea datelor clienţilor şi se angajează să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, seria şi numărul actului de identitate, numărul de telefon, domiciliul şi adresa de email.

În momentul în care doriţi să cumpăraţi online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare şi modalitatea de plată. Prin completarea formularului de comandă de pe site, declaraţi că sunteţi de acord ca numele şi datele dvs. personale să intre în baza de date a site-ului www.gardenbio.ro. De asemenea, sunteţi de acord să primiţi informaţii, promoţii şi/sau produse gratuite, prin poştă, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la www.gardenbio.ro şi de la partenerii săi. În cazul în care nu doriţi să primiţi astfel de informaţii, promoţii şi/sau produse gratuite, puteţi oricând să refuzaţi primirea acestora. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, www.gardenbio.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs.

Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa dvs. de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

www.gardenbio.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduieşte site-ul www.gardenbio.ro.


Politica de returnare. Retragerea din contract.

Ne dorim să fiţi pe deplin mulţumit atunci când cumpăraţi produse de la noi.

În cazul în care, după recepţia coletului, doriţi să îl returnaţi, veţi primi înapoi alt produs sau contravaloarea acestuia.

Pentru a evita respingerea cererii de rambursare a contravalorii produsului, asiguraţi-vă că produsul în cauză îndeplineşte condiţiile de returnare:

  • produsul se află în ambalajul original;
  • ambalajul original nu a fost deteriorat.

Toate cererile de retur se adresează în scris pe adresa de e-mail contact@gardenbio.ro  sau la numărul de telefon 0730-024178, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea coletului, fără invocarea vreunui motiv, menţionând numărul comenzii, numele complet şi adresa dvs., precum şi produsele pe care doriţi să le returnaţi. Puteţi opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achiziţionarea altor produse din magazinul nostru virtual. Costul returului este suportat de către dumneavoastră.

Orice schimb de produs se va face doar în limita stocului disponibil. Dacă produsul nu mai este pe stoc, puteţi alege altul, cu achitarea eventualelor diferenţe de preţ şi a taxelor de livrare.

www.gardenbio.ro NU primeşte colete expediate cu plata ramburs.

www.gardenbio.ro va înapoia contravaloarea produselor returnate în cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Nu expediaţi coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară. Orice retur care nu respectă condiţiile de mai sus va fi refuzat. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport şi se va vira în contul IBAN al clientului, comunicat la adresa de email contact@gardenbio.ro

Nu ne asumăm responsabilitatea virării greşite a sumelor de bani datorată faptului că datele transmise de dvs. au fost eronate.

Dacă la momentul comenzii şi livrării produselor clientul a beneficiat de Transport Gratuit, valoarea acestuia, în cuantum de 12 lei, se va reţine din suma ce trebuie restituită. Comisioanele bancare, generate de plata într-un cont bancar, vor fi suportate de client.