Regulamentul oficial al concursului Gardenbio

Desfasurare concurs: 08.12.2017 – 31.12.2017

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL
Concursul este organizat de www.gardenbio.ro. Decizia de derulare a Concursului conform regulilor din prezentul regulament, (denumit in continuare „Regulamentul Oficial”), este finala si obligatorie pentru participanti.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, prin intocmirea unui act aditional la prezentul regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare in termen de 24 de ore dupa anuntul prealabil de prezentare al acestor modificari.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura incepand cu data de 08 decembrie 2017, ora 12:00 si se va incheia la data de 31 decembrie 2017, ora 24:00. Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data, nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
Participantii sunt persoanele care:
1. Au dat like paginii de facebook gardenbio;
2. Au dat like şi share concursului nostru pe facebook.

Odata inscrisi la concurs, acestia vor participa la extragerea din data de 05 ianuarie 2018.

FOARTE IMPORTANT!
Pentru revendicarea premiului castigatorului i se va cere nume, prenume, adresa şi nr. de telefon (pentru livrarea premiilor),  ce se vor trimite pe adresa de email concurs@gardenbio.ro.

5. DESEMNAREA CASTIGATORULUI
Castigatorul concursului va fi desemnat in urma tragerii la sorti care se va organiza prin intermediul site-ului random.org in data de 5 ianuarie 2018. In urma extragerii, inregistrarea video precum si castigatorul vor fi postate pe gardenbio.ro.

6. ANUNTAREA CASTIGATORULUI
Numele castigatorului desemnat de catre gardenbio.ro va fi anuntat in cursul zilei de 5 ianuarie 2018.
ATENTIE! Daca datele sunt gresite, iar contactarea personei castigatoare este imposibila, aceasta isi pierde orice drept asupra premiului, caz in care se apeleaza la persoana aflata pe pozitia urmatoare din lista extrasa.

7. EXPEDIEREA PREMIILOR
Expedierea premiilor este gratuită şi se va realiza cu Poşta Română.

8. PREMII
Premiul concursului constă în 3 vouchere cadou în valoare de 100 lei fiecare, cu care puteţi achiziţiona seminţe heirloom din magazinul de seminţe Gardenbio
Nu este posibila inlocuirea premiului oferit cu contravaloarea acestuia in bani sau cu alte beneficii.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a introduce premii noi pe parcursul desfasurarii concursului. Adaugarea de premii este insotita de o notificare atat in pagina regulamentului concursului, precum si in pagina concursului propriu-zis.

9. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe aceasta adresa web.
Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

10. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Câştigătorii premiilor sunt de acord ca numele şi adresa lor să fie afişate pe pagina de facebook gardenbio.

11. DISPOZITII FINALE
Participantii la acest concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele şi adresa lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.gardenbio.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

12. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

13. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »